Валери Симеонов е притеснен, че „патриотите“ не са представени в Народното събрание

NetNews

„Има такъв народ“ е партия, съставена от медийни, книжни герои, които не са излизали от студиото си и нямат понятие как се създават закони. Резултатите от изборите са скала на омразата към Борисов". Такава критика изрази в предаването "Офанзива" по NOVA NEWS лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

"Действията от последните две седмици са доста ниско ниво на политическа култура. Като отговорност те по-скоро са влезли, за да облекат негативните си емоциите чрез законите под някаква форма на мъст", смята той.

Според него промените в Изборния кодекс не са добре обмислени и обсъдени. А има текстове, които водят до нерешими казуси – като отказа за пропорционален вот.

"Отпадането на ограничението на броя на секциите извън България за държави извън ЕС беше угоднически публикувано набързо в „Държавен вестник“ от президента. С тази промяна има огромен риск от Турция да бъдем залети с гласове на изслелници в полза на турската изпълнителна власт", опасява се Симеонов.

Той е отправил призив за обединение към всички патриотични партии. По думите му в момента тези 300 000 души, които са гласували за партиите от бившия блок "Обединени патриоти", не са представени в Народното събрание, което води до силно деформиране на политическото пространство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как всяка зодия привлича късмета

Тези полезни съвети относно вашия знак ще ви помогнат коренно да промените живота си. Късметът няма да дойде при вас ей така, отбелязват астролозите. За да имате късмет и да сте по-успешни, е важно да спазвате определени правила, пише actualno.com. Овен Овните са уверени, решителни, напористи, но именно заради изгарящия […]