Вероятността Роналд Куман да загуби поста си е много голяма

NetNews

Постът на Роналд Куман като старши треньор на Барселона отново е поставен под сериозна заплаха след снощната издънка срещу Гранада. Както е известно, „каталунците“ се добраха до равенство 1:1 на „Камп Ноу“ с гол на Роналд Араухо в 90-ата минута.

Според журналиста Жоан Вехилс веднага щом Барселона избере заместника на Роналд Куман, те ще уволнят нидерландския наставник. Решението вече е взето и тимът се оглежда за нов старши треньор.

Според каталунския журналист Жерар Ромеро вариантите за наследник на Куман са четирима – Шави Ернандес, Андреа Пирло, Антонио Конте и Филип Коку.

Миналата седмица „AS“ съобщи, че някои от членовете на борда на директорите на Барселона искат Куман да бъде освободен от президента Жоан Лапорта заради трудния старт на новата кампания.

Към момента Барселона заема 7-мото място в Ла Лига, с 8 точки от възможни 12.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

COVID-19 уби 9-годишно дете в Хасково

9-годишно дете от харманлийско село е сред шестимата починали с Covid-19 от Хасковска област, съобщават от областния оперативен щаб, цитирани от haskovo.live. Момичето е било положително за коронавирус от 14 септември, на 15 септември е настанено в болница извън областта, а на 19 септември е починало. През последното денонощие са […]