Владимир Танев: Слави губи от нови избори

NetNews

Още в изборната нощ старите влъхви на социологията и политологията се юрнаха да помпат и без това високото самочувствие на Дългия.

Това коментира журналистът Владимир Танев в профила си във Фейсбук.

При нови избори партията на Трифонов щяла да ги спечели. Хайде сега малко без помпозни фанфари и подлизурковски коментари. За да има нови избори /за икономиката и бизнеса това е абсурдно и безотговорно/, трябва да се завърти парламентарната рулетка.

За ГЕРБ вече е ясно. После парламентарната група на ИТН ще получи втория проучвателен мандат от президента.

Ако Слави откаже, подкокоросан от споменатите по-горе, това ще е огромна политическа грешка. За него ще важи заглавието на лентата „Той танцува само едно лято“.

Разумните хора ще кажат – ние му дадохме огромен кредит на доверие, а той абдикира от отговорността на управлението. За кратко време Трифонов ще стане лузър в съзнанието на избирателите.

Те втора грешка да го подкрепят няма да допуснат. Така че, драги ми бивш шоумен и новоизпечен политик, сядай си на задника и съставяй кабинет. Имаш сигурни 135 гласа парламентарна подкрепа…

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Слави губи от нови избори

Още в изборната нощ старите влъхви на социологията и политологията се юрнаха да помпат и без това високото самочувствие на Дългия. Това коментира Владимир Танев. При нови избори партията на Трифонов щяла да ги спечели. Хайде сега малко без помпозни фанфари и подлизурковски коментари. За да има нови избори /за […]