Времето днес, прогноза за събота, 30 септември: Остава слънчево със слаб вятър

NetNews

През нощта по-значителна облачност и слаби превалявания от дъжд ще има все още в Югоизточна България, предаде БНТ. Минималните температури ще останат в голям диапазон от 9° до 18°, а максималните ще бъдат от 25° до 29°, в София – около 24°. Ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, в източната половина от страната – умерен вятър с посока от север-североизток.

По Черноморието повече облаци ще има над южното крайбрежие. Ще духа до умерен североизточен вятър, а вълнението на морето ще остане около 3-4 бала.

Добри условия за туризъм в планините в съботния ден. По-значителна ще бъде облачността отново в масивите от Южна България, но вероятността за валежи е малка, а след ветровитото време през последните дни, вятърът ще бъде умерен, от север-североизток.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Лондон праща батальон войници на разположение на НАТО в Косово

Както ФАКТИ писа вчера, позовавайки се на БТА, НАТО изрази готовност да засили военното си присъствие в Косово за справяне с настоящата ситуация В свое изявление алиансът даде да се разбере, че е разрешил разполагането на допълнителни сили. Той не уточни колко точно войници и от кои държави може да […]