„Гонзо“: На мен Бербатов никога не може да ми бъде лидер

NetNews

Георги Иванов – Гонзо за пореден път нападна Димитър Бербатов и екипа му за президентската кампания, която водят. Техническият директор дори стигна дотам да каже, че той никога не може да му бъде лидер, каквато е заявката за поста в БФС.

„На мен Бербатов никога не може да ми бъде лидер, но в крайна сметка пък може да се е вживявал като такъв“, каза той пред родния таблоид „Блиц“, цитиран от „Тема Спорт“.

„Гонзо“ негодува от медийните изяви на съперниците за властта в българския футбол, като смята, че „не е патриотично да искаш националният отбор да губи“. По думите му, изявите им разстройват играчите и треньорите, а това неминуемо води до лошите резултати.

По темата с „черното тото“, Иванов хвърли вината върху държавните органи у нас. Той призна за постъпили 3-4 сигнала от УЕФА към БФС за уговорени мачове, а те са били предадени към съответните разследващи институции, но реакцията от тях липсвала.

Георги Иванов бе далеч по-конкретен, когато бе запитан за следващия национален селекционер. Той призна, че фаворит в неговите очи е българин, но не е изключено и чужденец да застане начело на „трикольорите“. Решението обаче ще бъде взето в края на юли, когато кандидатурите ще бъдат пресети, а Изпълнителният комитет на БФС ще се произнесе по темата.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

BMW започва да използва Android Autmotive

По време на конгреса Automobil-Elektronik, BMW обяви плановете си да използва автомобилната операционна система Android Automotive OS. Германците ще си сътрудничат с Google и ще започнат разпространяването на софтуера при някои модели още от следващата година, разкриват от двата бранда. За съжаление не се разкрива много за този ход, а […]