Дами, внимавайте с мъжете от тези 4 зодии – ще превърнат живота ви в кошмар

NetNews

Когато започваме нова връзка, се сблъскваме с много неизвестни. Понякога напасването с мъжа отнема много време, друг път се получава на мига, но с времето изплуват някои токсични черти, за които трябва да внимаваме. Съвместимостта на представителите на зодиака зависи от знаците и на двамата партньори и добре знаем, че има някои двойки, на които астрологията вещае доста трудни връзки.

Но има някои мъже в зодиака, които могат да се превърнат в истински кошмар и за най-търпеливата и влюбена жена.

Те ще ви тестват, манипулират или просто ще ви карат да се чудите какво точно искат от вас.

Все пак имаме и добра новина – повечето от тях, ако веднъж си дадат сърцето си, могат да се превърнат в чудесни и отдадени съпрузи, пише една.бг. Това обаче не значи, че дотогава няма да ви повозят на емоционалното влакче на ужасите.

Затова е добре да знаете кои точно са тези зодии, както и кои черти от характера им могат да отровят връзката ви. Открийте ги в галерията:

Близнаци

Мъжете Близнаци са едни от най-токсичните в зодиака, тъй като често не знаят какво искат. В резултат на това тяхното поведение в романтичните връзки често е озадачаващо, подвеждащо и дори манипулативно. От една страна бързо могат да ви спечелят с ласкателства и отличните си комуникационни умения. От друга страна редовно се лутат между пълна липса на интерес и опасно прилепващо поведение, с което ще ви хвърлят в смут и колебания накъде отиват нещата. Близнаците може да са невероятно подмолни и да знаят точно как да действат, за да ви подведат да мислите или действате в техен интерес. Като цяло, колкото и да се обичате, никога няма да разберете какво се случва в главата на мъжа Близнаци.

Скорпион

Мъжете Скорпиони са може би вторият най-омразен знак в зодиака, защото са манипулативни, доминиращи и нечестни. Те ще ви накажат жестоко, ако ги излъжете, но нямат проблем да бъдат неискрени. Мъжът Скорпион жадува за власт и контрол и прави всичко, за да ги придобие. А изявената му сексуалност го прави както страстен партньор в дългосрочна връзка, така и склонен към изневяра. Освен това е много вероятно да има проблеми с доверието, така че не се шокирайте, ако гледа в телефона ви, досажда ви с телефонни обаждания и като цяло e обсебващ и несигурен във вас.

Рак

Ракът оцелява благодарение на емоциите и често попада в техен плен. В него бушуват толкова много чувства, че той понякога се обърква и не знае как да се справи с тях. Тъй като Луната му влияе най-силно, фазите на лунния цикъл засилват вътрешните му терзания и предизвиканите от това емоционални сътресения го изкарват извън контрол. Ако мъжът Рак се влюби искрено и дълбоко, неговата избраница е щастливка. Но ако не е сигурен в чувствата си към вас, сте обречени на несигурност. Ако това не е достатъчно, имайте предвид, че Ракът е склонен да проявява пасивна агресия и злопаметност, което е предпоставка за неприятни – дори направо кошмарни – изненади.

Козирог

Мъжете Козирози са една от най-нехаресваните зодии поради своето хладнокръвие и липса на емоции. Всъщност те притежават емоционална дълбочина под повърхността, но просто не знаят как да я открият и изразят. Управляван от Сатурн, Козирогът може да тества търпението и толерантността ви толкова дълго, че ще ви е трудно да издържите. Тяхната злопаметна и отмъстителна личност ги прави разрушители на връзките, в които не са сигурни. От друга страна, ако се уверят в чувствата ви, мъжете Козирог са много отдадени партньори и подходящи за сериозна връзка. Идеалният партньор за тях е някой, когото могат да управляват, като в същото време остават пасивни. Истинска главоблъсканица, нали?

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Затопляне на отношенията между президент и премиер под егидата на Мария Габриел

Президентът Румен Радев и премиерът Николай Денков намериха пресечни точки и затоплиха отношенията. Това пролича от годишната конференция с българските посланици, организирана от вицепремиера Мария Габриел, съобщи Bulgaria ON AIR. На нея първите в държавата обсъдиха приоритетите за страната. Във външната политика това са приемането ни в Шенген и Еврозоната. […]