Денков: Каним утре ГЕРБ, разговорите трябва да се подновят

NetNews

Денков: Каним утре ГЕРБ, разговорите трябва да се подновят

Снимка БГНЕС

„Разговорите с ГЕРБ трябва да се възобновят и ние ще ги поканим още утре“, обяви номинираният за премиер Николай Денков.

„ГЕРБ да решат какво ще правят, топката е при тях. Каним ги утре. Компромиси и размразяване. Да седнем на масата, не пред медиите“, заяви той пред bTV.

„Аз бих разбрала замразяване ако има някакво разминаване по политики, но замразяване поради вътрешни записи, казани в дълги дискусии, казани в емоционални моменти, когато партията взема изключително тежки решения, не ми се струват като легитимен опит за замразяване. Не мисля, че имаше нещо притеснително, което колегите от ГЕРБ не са очаквали да чуят“, каза Лена Бориславова от „Продължаваме промяната“.

Още по темата

29 май 2023 17:11

518

На мнение за възобновяване на диалога са и от „Демократична България“.

От ПП реагираха остро на думите на президента вчера при връчването на втория мандат.

„Президентът престъпи границите на конституцията. Не е в правомощия да казва „не правете правителство“. Намалява шансовете за редовно правителство. Вариантите са три – избори, кабинет на първите две или широко правителство“, посочи Николай Денков.
 

 

 

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Василев получавал много заплахи, охраната му била с него по 24 часа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg Радостин Василев, който изнесе записа от заседание на Националния съвет на ПП и напусна парламентарната груапа на коалицията ПП-ДБ, се оплака, че получава много заплахи. „Получих и в момента получавам сериозни заплахи от доста места, но не и от Кирил Петков и Асен Василев. Служители на […]