Десислава Атанасова: Време е шоуто да приключи

NetNews

„Време е шоуто да приключи, защото, за разлика от шоуто, на политическата сцена няма скечове, казваме, че сме готови да предложим управление на страната и да протегнем ръка към политическите си опоненти“, заяви като представител на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Предупреждаваме, че безвремието на един служебен кабинет ще бъде платено от всички български граждани. Вече разбрахме, че Картаген трябва да бъде унищожен. Все още не сме разбрали какво следва след това“, допълни тя.

Изборите приключиха и народът се произнесе. С това завърши лесната част от работата на всички нас- новоизбраните. Днес е време да поемем своята отговорност към избирателите, стабилността на държава и едно по-добро утре, бе посланието на ГЕРБ.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разбра се кой е мъжът, скочил от COVID отделението в Карлово

Планински спасител е сложилият край на живота си, скачайки от третия етаж на карловската болница. Петър Манолов е дългогодишен служител на Планинската служба на Централна Южна Стара планина и е работил в районите на Карлово, Калофер и Сопот. 53-годишният мъж не е оставил предсмъртно писмо. Трагичната новина шокира близките му, […]