Джери Лий Люис поднови брачните си обети със 7-та си съпруга (СНИМКА)

NetNews

Рок ветеранът Джери Лий Люис, който е на 85 години, поднови брачните си обети със седмата си съпруга Джудит в деня на деветата им годишнина, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Преподобният Дони Суагарт, който е братовчед на Луис, е водел церемонията в ранчото на музиканта в Несбит, Мисисипи. Двойката се е държала за ръце.

"Убиец, можеш да целунеш булката", казва накрая Суагарт, използвайки прякора на Джери.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Donnie Swaggart (@donnielswaggart)

На партито са присъствали около 100 гости, които е трябвало предварително да си направят тест за COVID-19.

Джери Лий Люис и съпругата му преди седмици се ваксинираха срещу коронавирус. Те живеят изолирани от месеци. Музикантът, който обикновено организира парти за рождения си ден на 28 септември, не отпразнува 85-ата си годишнина миналата година.

Люис предизвиква фурор през 50-те години на миналия век с поредица от хитове, най-известен от които е "Great Balls of Fire". Той сключва първия си брак още 16-годишен с Доръти Бартън. Третият му брак с братовчедка му Майра Гейл Браун предизвиква скандал, защото тя е едва на 13 години.

Той е един от първите изпълнители, въведени в Залата на славата на рокендрола през 1986 г. През февруари 2019 г. той претърпява лек инсулт, но след по-малко от година записва албум с госпъли.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лудогорец спечели срещу Арда 5 секунди преди края

Инфарктна победа над Арда записа Лудогорец. Първата среща от 21-и кръг на efbet Лига завърши при резултат 1:0 за домакините, а попадението дойде в петата минута на добавеното време. Вандерсон бе автор на гола, а лошата новина за Валдас Дамбраускас е контузията на Кирил Десподов. Националът бе заменен принудително малко […]