Джони Деп е лудо влюбен в Анджелина Джоли

NetNews

След меко казано бурния развод с Амбър Хърд, холивудският актьор Джони Деп е сериозен в намерението си да спечели Анджелина Джоли, защото смята, че са идеални един за друг. Спекулациите на мнозина сега са потвърдени от източник на списание "Глоуб", което пише, че Деп е категорично решен да я спечели, тъй като и двамата вече са свободни.

Източникът каза, че Деп тайно е преследвал Джоли в миналото, като ѝ е изпращал цветя и ѝ е писал имейли. Според него Джони твърдо е решил да поправи проблемите си с алкохола и да се съсредоточи върху външния си вид, защото смята, че това може да притесни Анджелина, пише днес.бг.

„Джони открито каза, че едно от най-големите му желания е да бъде с Анджелина. Той никога не се отказва от любовта. Той е невероятно придирчив на този етап от живота си и това е нещо, по което си приличат с Анджи", каза източникът и добави, че Деп е готов да премине през големи промени, само за да бъде с нея.

Припомняме, че двамата последно работиха заедно във филма "Туристът" пред 2009-2010 г., където изпълняваха главните роли. Героите им имаха страстна и почти фатална връзка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Смениха шефа на ГДБОП Любомир Янев

Шефът на ГДБОП Любомир Янев се раздели с поста си. Това научи Фрог нюз от негови подчинени. Тази сутрин Янев е събрал част от екипа и е признал, че вече не им е началник, защото е преназначен. Поискал е хората да не „скачат“ срещу неговото отстраняване, което втрещило всички. „Никой […]