Димитър Николов за катастрофата: Няма риск за живота на нито един пострадал

NetNews

Димитър Николов за катастрофата: Няма риск за живота на нито един пострадал

Снимка: БГНЕС

„Катастрофата с бургаски автобус на входа на Бургас от автомагистрала “Тракия” е тежка, но да благодарим, че няма смъртен случай! 14 от от пострадалите са в болница – 13 в УМБАЛ Бургас, 1 в УМБАЛ “Дева Мария”, дано се възстановяват успешно!

Лекарите ме уверяват, че няма риск за живота на нито един пострадал. За мен като кмет – това е най- важното! Останалото е в ръцете на медиците и органите на реда“.

Това написа кметът на Бургас Димитър Николов на официалната си страница във фейсбук. Минути след тежкия пътен инцидент Николов бе на мястото на инцидента, заедно с шефа на ОД МВР ст.комисар Калоян Калоянов.

Ранените в катастрофата с туристически автобус, който превозвал 17 екскурзианти, връщащи се от Виена, са с различни травми. По данни на УМБАЛ Бургас, където са настанени 4 мъже и 9 жени, ранените са в стабилно състояние, без опасност за живота. те са с травми на глава, гърди и крайници.

Пробите за алкохол на 45-годишния шофьор са отрицателни.

Катастрофата стана днес в 17,17 ч., когато пътнически автобус се удари в билборд и се преобърна в крайпътно дере.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Иван Костов: Политиците се поддават на излишни емоции

„Стана невъзможно да се избере правителството, което беше представено пред обществеността. Този шанс беше пропилян заради това, че се случи рискът да бъдат допуснати политически грешки – да стане известно, че политиците се поддават на излишни емоции, че се изхвърлят в думите си, че говорят нелепости, клюкарстват за съпруга на […]