Дионтей Уайлдър се притесни, че е уплашил противниците

NetNews

Дионтей Уайлдър се завърна на ринга по изумителен начин – нокаут още в първи рунд срещу Роберт Хелениус. Бронзовият бомбардировач е притеснен, че взривното му представяне ще уплаши потенциалните съперници.

36-годишният Уайлдър сега се цели в мач с Олександър Усик. Украинският шампион се беше заканил, че ще бъде на трибуните, но така и не се появи. Следващият съперник за Бронзовия бомбардировач ще бъде Анди Руис и ако го победи ще стане задължителен претендент за титлата на WBC, която сега принадлежи на Тайсън Фюри.

„Кой ще е следващият? Чувам слухове, че Усик иска да се бием. Но той дори не дойде тук, нали? Повечето пъти когато някой говори за мач с мен идват и виждат как нокаутирам някой. Ще видим кой е, дали Анди Руис или Усик. Ще видим. Аз съм готов за всеки“, допълни Уайлдър.

„Уайлдър се завърна. Вълнението в тежка категория отново е тук. Няма тежка категория без Дионтей Уайлдър“, категоричен е бившият шампион.

„Невероятно е да бъда отново в Бруклин. Това е като втори дом за мен. Тази арена е като втори дом. Чувствам се толкова добре, че се завърнах. Когато слязох от самолета и стъпих на земята почувствах енергията, обичта и подкрепата на феновете. Точно от това имах нужда“, заяви победителят.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Евро-7 ли е края на двигателя с вътрешно горене?

Стандартът за емисии Euro 6 понастоящем определя колко замърсители може да отдели едно превозно средство в атмосферата. Но Европейската комисия вече работи върху следващото ниво на стандарта. Още този месец организацията иска да публикува предложение за разработване на стандарт за емисии Евро-7. Преди това обаче ще бъде въведен междинен етап […]