Днес е ден на нови изживявания и непознати емоции

NetNews

Луната е в знак Риби до 22:20ч на 8 юли

Луната е в намаляваща фаза. Занимавайте се с художествено творчество, почивайте, медитирайте. Фантастиката работи на пълни обороти, привлича ни фантастичното и мистичното. Разумът отстъпва пред емоциите, вътрешният свят е по-важен от външния. Време за медитация и интроспекция, пише novini.bg.

Рибите оказват влияние върху краката, ходилата и лимфната система. Каквото и да направите за краката си днес ще има двойно положителен ефект. Изключение правят хирургичните процедури на краката. Всяка част от тялото се отразява в рефлексните зони на стъпалата и може да се въздейства чрез масажиране на акупресурните точки върху тях. Жените трябва да започват масажа от левия крак, мъжете от десния. Натискаме с палци отделните зони за около 1 минута, като постепенно увеличаваме натиска. Също е добре да усукваме и издърпваме всички пръсти на краката. Тези масажи могат да помогнат за облекчаване на спазми или напрежение в тялото и да помогнат за премахване на токсините от тялото. Вана със соли също ще бъде от полза за краката. Подходящи етерични масла и аромати: мента, бергамот, ветивер, салвия.

Всичко, което внасяме в организма, действа много по-интензивно при Луна в Риби, отколкото през останалите дни. Затова се опитайте да избягвате алкохола, никотина и различни други отрови сега.

Погрижете се не само за тялото, но и за душата си – пуснете си релаксираща музика, четете, рисувайте, почивайте, медитирайте, оставете се да се поглезите…

Лунен календар: 20 лунен ден от 00:13ч на 8 юли до 00:36ч на 9 юли

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Отваря се мощен енергиен портал 7 7 7

Денят е много положителен и продуктивен. Всички действия трябва да са внимателно обмислени. Правете това, което обстоятелствата изискват. Следете за своите мисли, думи и постъпки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов или признание за вина. Няма значение. Главното е да сте искрени.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят, но сцена на ревност и неразбирателство могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Всички започнали разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден осъществите ново запознанство, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно новият познат да стане най-добрият ви приятел.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно и по-малко активно. Това важи за човешкото поведение. Процесите в организма не се извършват толкова бързо, колкото през първата половина на лунния месец. На физиологично ниво става изчистването му. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Министерска проверка! Сергей Шойгу инспектира обучението на армията

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу е инспектирал войскови части и е наблюдавал обучението на новосформирани подразделения, съставени от военнослужещи на трудов договор, съобщи министерството на отбраната днес, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Министерството публикува видеоматериал в своя канал в мрежата Телеграм, в който Шойгу инспектира войници на стрелкови полигон […]