Дрифт на плажа завърши с обърната в морето Toyota (ВИДЕО)

NetNews

Летния сезон е типичното време когато виждаме различни SUV-та, собствениците на които са решили да изпробват способностите им по плажовете. Обикновено изводът е, че тези превозни средства не са направени за там, като нерядко това бива увековечено и във видео от минувачи.

Случаят във видеото, което може да погледнете под текста не е точно такъв, обаче. Действието се развива в Пакистан, а японското SUV изглежда, че успява да запази сцепление на брега на морето, като в един момент това сцепление е дори в малко повече.

Toyota-та се движи наляво и надясно по пясъка, докато в един момент задницата не навлиза в морето, където срещата с водата се оказва фатална за високото SUV.Въпреки обръщането по таван, пътниците и шофьорът не са пострадали, като не можем да кажем същото за японското возило.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Фенове на ЦСКА: Дори когато няма шанс, "Сектор Г" не се предава!

Фенове ЦСКА отправиха призив преди реванша с Виктория (Пилзен). От "армейската" страница във фейсбук "Трибуна Сектор Г" се обърнаха към привържениците, за да си закупят билети за мача с чехите и подкрепят отбора в решителния момент. "Армейци, след няколко дни излизаме срещу "Виктория" в битка за групите на Лигата на […]