Държавният глава на Хърватия идва в България

NetNews

Държавният глава на Хърватия идва в България

Снимка: БГНЕС/EPA

На 25 май президентът на Хърватия Зоран Миланович ще бъде на официално посещение в България по покана на държавния глава Румен Радев.

Още по темата

20 май 2023 17:46

4

22 дек 2019 20:48

5

Във фокуса на разговорите между двамата президенти ще бъдат перспективите за разширяване на българо-хърватското сътрудничество, задълбочаването на двустранния диалог на най-високо равнище, както и теми от регионалния и европейски дневен ред.

Хърватският президент ще бъде придружаван от своята съпруга Саня Мусич Миланович. Двамата ще бъдат посрещнати от Румен Радев и Десислава Радева с официална церемония от 10:20 часа пред сградата на президентската институция на „Дондуков“ 2. Румен Радев и Зоран Миланович ще проведат среща на „четири очи“, след която ще се състоят пленарните разговори между официалните делегации.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Петков: Асен Василев ще е министър

Снимка: БГНЕС Предстоят някои промени, но основата ще е представената в кабинета Денков. Това обяви ръководителят на Продължаваме промяната Кирил Петков за БТВ. „Аз няма да съм министър и оставам в парламента. Асен Василев ще е министър“, обяви Петков. Още по темата 23 май 2023 16:52 17 23 май 2023 […]