Евтини самолетни билети от София до Варна

NetNews

От началото на юли нискотарифната авиокомпания Ryanair пусна в продажба евтини билети по дестинацията София-Варна-София. Цените на еднопосочен билет варират между 20 и 30 лв. Полетите ще се извършват 5 пъти седмично – понеделник, четвъртък, петък, събота и неделя само през август.

„Програмата за ваксинация продължава и през летните месеци, точно по време на пиковия летен сезон. Именно поради това решихме да пуснем този маршрут като част от нашето българско удължено лято`21“, каза търговският директор на Ryanair Джейсън Макгинес.

Линията основно се държи от българския национален превозвач Bulgaria Air. През последното десетилетие другият голям нискотарифен оператор на българския пазара Wizz Air се опита на два пъти да реализира евтини полети, но ги спря.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В Сърбия: Организаторите на Уимбълдън обиждат Джокович

Заговор и срамно отношение към Новак Джокович видяха медиите в Сърбия. Според тях най-добрият тенисист в света е бил изненадан неприятно от организаторите, като това е направено умишлено. Гневът на сърбите се надигна, след като се разбра че Ноле няма да играе на централния корт срещу американеца Денис Кудла в […]