Ето всички нови iPhone-и на едно място (ВИДЕО)

NetNews

До премиерата на новите iPhone-и остават само няколко дни, но ето, че сега в канала на Apple Insider се появи видео в което хората зад канала показват всички цветове и модификации на новите iPhone 15 и 15 Pro. Устройствата ще се предлагат в няколко цвята и с няколко основни промени.

Както вече знаем, стандартния iPhone ще пристигне в бял, черен, жълт, розов и син цвят. Страничната рамка ще бъде алуминиева, а задното стъкло ще бъде леко матирано. Можем да забележим още и слот за SIM карта, както и новия Dynamic Island, който вече ще е наличен и при стандартния модел.

При iPhone 15 Pro откриваме сребристо и черно, както и новите цветове – титаново сиво, заедно с- наситено синьо. Показаните прототипи са с гланцови страни, въпреки че истинските телефони вероятно ще имат матово покритие на титаниевите си рамки. Откриваме и новия Action бутон, който според слуховете ще може да се конфигурира по желание на потребителя.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Samsung показа стилни Z Fold 5 и Watch 6

Samsung Electronics и Thom Browne обявиха най-новите продукти от своето партньорство: Galaxy Z Fold5 Thom Browne Edition и Galaxy Watch 6. Предложението обединява стилa и технологияta, „От мобилните технологии се очаква да предоставят нещо повече от функция – те са продължение на нашия начин на живот“, казва Стефани Чой, EVP […]