Ето как благодари министър Атанасов за поздравите за ЧРД и взриви мрежата

NetNews

Ето как благодари министър Атанасов за поздравите за ЧРД и взриви мрежата

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Министърът на културата Атанас Атанасов публикува клип в социалната мрежа Facebook, за да благодари за поздравите, които са му отправени за рождения му ден.

На фона на класическа музика от кабинета си в Министерството на културата, той се е снимал усмихнат и видимо развеселен.

„Скъпи приятели, благодаря на всички, които ми писахте за рождения ден. Нямате представа колко надежда и кураж ми дадохте. Знам, че ме няма от известно време тук, имам много какво да ви споделя, но скоро ще го направя. Скъпи приятели до скоро, щастлив петък, щастлив уикенд и ще се видим“, казва Атанасов.
 
Актьорът Филип Аврамов пусна пост по този повод и иронизира министъра.

„Аз съм Просто Фильо от квотата на театралните актьори. И това не е шега, з@щото съм известен. Днес си направих селфи и видео, вдъхновен от Nasko Atanasov, за да ме видят и чуят в Министерство на културата. Здравей татееееее, Здравей Наскоооо“, пише той.
.
Неговият клип също е на фона на класическа музика, а актьорът казва: „Благодаря на всички, които управляват българската култура. Нямам представа какво възнамерявате да правите. Знам, че ви няма от известно време тук, но имам какво да ви споделя. Ще ми втръсне много, ако не увеличите средствата за култура.

А Даниел Митов от ГЕРБ коментира пред bTV, че явно Атанасов се е напушил и това е ясно за всеки, който е гледал клипа му.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В Германия глобиха куче за превишена скорост

Немското издание на Dodo публикува забавна история, случила се по местните пътища. Шофьор получава глоба за превишена скорост в размер на 50 евро. В същото време в момента на нарушението кучето на водача скача в коленете му и камерата го снима като шофьор. Според германското законодателство собственикът на превозното средство […]