Ето как може да изглеждат Galaxy S24 и S24+

NetNews

По-рано този месец ви разказахме за предполагаемата премиера на Galaxy S24 серията, която ще се състои през месец януари. След тези слухове, сега в интернет се появиха други такива, придружени със снимки, които нагледяват начина по който трябва да изглежда Galaxy S24.

Рендърите са дело на Smartprix и ни представят как трябва да изглежда Galaxy S24 и Galaxy S24 Plus според настоящата информация. Разбира се, както и до момента, не можем да бъдем сигурни на 100%, че смартфоните ще изглеждат така, но ни дават отправна точка към която да се насочим.

За разлика от своите предшественици, този път от Samsung изглежда ще заложат на „плоски“ страни, които ще различават значително смартфона от неговите предшественици. Също така можем да забележим и промяна в местоположението на светкавицата, която вече се намира между първата и втората камера. В дясната страна под бутона за заключване виждаме и антена, която до момента не бе разположена там при S23.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Първан Симеонов: Васил Терзиев цели национална кариера като предприемач. Хекимян ще разчита да отвори ветрило за балотаж

Не си спомням толкова късно да са обявявани кандидати. Очаква се по-голяма активност на избирателите в сравнение с парламентарните избори. Винаги на местни избори всеки един кандидат за общински съветник или за кмет се бори максимално да оползотвори възможните гласове, бори се за всяка преференция. Това каза социологът и изпълнителен […]