Защитник на ЦСКА е със сътресение след дербито с Локомотив

NetNews

Централният защитник на ЦСКА – Мено Кох, ще пропусне известно време от терените след контузия в главата, която получи по време на успеха с 0:1 над Локомотив Пловдив през седмицата.

Ръководството на „армейците“ съобщи в публичното пространство, че бранителят е с мозъчно сътресение, но без допълнителни усложнения, макар протоколът да налага лекарски надзор в рамките на следващите няколко дни.

Лидерът в класирането от родния шампионат предстои да приеме Локомотив София през идния уикенд, а седмица по-късно да гостува на Черно море, като есенният полусезон ще приключи с гостуване на Гигант Съединение за Купата на България. Едва ли в тези три мача ще видим Кох отново в игра.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcskasofiaofficial%2Fposts%2Fpfbid02PENkgUZbM5Hn8ibveyvRXpmJPevyBdr8gVze9TbyXfwKKYEbHDsCQcgUUpVEDRvZl&show_text=false&width=500″ width=“500″ height=“498″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“></iframe>

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Зарков: Съдебна охрана е посетила Нинова да ѝ даде акт по нейна тъжба

След изявлението на Корнелия Нинова от Народното събрание, че е била посетена от “двама униформени от съдебна охрана, а те по закон изпълняват принудително довеждане”, в качеството си на министър на правосъдието незабавно извърших проверка, заяви правосъдният министър Крум Зарков в профила си във Facebook. „Служители на Главна дирекция “Охрана” […]