Интер сменя спонсора си след 25 години

NetNews

Интер ще направи генерална промяна във визията си за следващия сезон. За първи от 25 години „нерадзурите“ ще бъдат без логото на генералния си спонсор „Пирели“. Договорът с известния производител на гуми, който носи на италианския гранд по 10 милиона паунда на сезон, няма да бъде продължен. Надписът на „Пирели“ стои на фланелките на Интер от сезон 1995/96.

"След разговор с ръководителите на двете страни стана ясно, че няма да продължим да бъдем генерален спонсор на Интер“, заяви изпълнителният директор на „Пирели“ Марко Тронкети Провера.

Интер търси по-сериозно финансиране от генерален спонсор, тъй като собствениците на клуба от „Сунинг Комерс Груп“ изпитват икономически затруднения. Техният китайски клуб Джансу Сунинг преди дни обяви фалит. "Нерадзурите“ в момента са лидер в класирането на Серия „А“ и имат аванс от четири точки пред градския съперник Милан, както и седем пред доминатора в последните години Ювентус.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доц. Мангъров: Непроученото за ваксините са ефектите след 5 години (ВИДЕО)

Необичайното е, че в целия свят се действа по един и същ начин. Навсякъде по всички медии се бълва Ковид, заразени и ваксини. Епидемия се обявява при заразени 200 души на 200 хил., а този път е 120 хил. на 100 хил. Това обясни инфекционистът доц. Атанас Мангъров в интервю […]