Карагър: И треньорът, и в съблекалнята не искат Роналдо

NetNews

Бившият футболист на Ливърпул Джейми Карагър изказа мнението си за особената ситуация, в която се намира Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед.

„Винаги съм си мислил, че завръщането му в Юнайтед бе странен трансфер. Усещах, че ще се стигне до подобна ситуация, въпреки че Роналдо се справя добре в Юнайтед“, коментира бившият английски национал пред „Скай Спортс“.

„Неговата кариера се удължи, защото е голям професионалист, но вече е на 37 години, а по време на сезона ще стане на 38. Не е същият футболист, остава голям голмайстор, но не е същият играч вече. Може и да бъркам, но нито един друг клуб в Европа не го иска“, бе присъдата на Карагър.

„Не виждам как Манчестър Юнайтед може да се освободи от него, защото никой не го иска. Ако питате Тен Хаг, не вярвам, че го иска. И не съм сигурен, че в съблекалнята на Юнайтед искат Роналдо в този момент“, завърши Джейми Карагър.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Как да се предпазим от "лоши очи"?

На всички ни се е случвало – отиваме на ново място, срещаме се с непознати, прибираме се вкъщи и вместо разтоварени и освободени от общуването с хора, ние се чувстваме потиснати и напрегнати. Това усещане може да е придружено дори с главоболие. В друг случай можем да изпитаме тези неприятни […]