Клоп отново ще кърпи отбора с играч от Чемпиъншип

NetNews

Юрген Клоп призна през уикенда, че критиците му са прави, за дето настояват той да привлече централен полузащитник, но решението му едва ли ще удовлетвори същите, когато научат, че се готви трансфер на халф от Чемпиъншип.

Местното издание Yorkshire Post твърди, че германецът иска да привлече 24-годишния норвежец от Шефилд Юнайтед – Сандер Берге.

Високият опорен полузащитник все пак е национал на страната си, а през 2020 г. „остриетата“ го откупиха от Генк срещу внушителните €23 млн.

В миналото „мърсисайдци“ често са прибягвали до подобни нестандартни ходове, както бяха случаите с Йозан Кабак от Шалке 04, Бен Дейвис от Престън и Септ ван ден Берг от Цволе, но нито един от тях не се оказа печеливш ход на старши-треньора.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Недекларирана валута за над 145 000 лева на "Капитан Андреево"

Митнически служители откриха недекларирана валута с левова равностойност 145 611 лева при проверка на товарен автомобил, излизащ от страната. На 27.08.2022 г., около 06,00 часа, на МП Капитан Андреево пристига влекач с прикачено полуремарке с турска регистрация, пътуващ от Нидерландия през България за Турция. Превозното средство с водач – турски […]