Коварно заболяване саботира треньорската кариера на знаменит немски футболист

NetNews

Световният шампион с Германия Мирослав Клозе бе принуден да си вземе почивка от треньорската професия заради заболяване. Бившият нападател е диагностициран с тромбофлебит на крака и известно време ще бъде извън футбола, пише "Кикер".

"Диагнозата беше шок за мен. Лекарите ми казаха, че не бива да се шегувам със ситуацията. Предписаха ми пълна почивка. Не мога да ритам, да тичам, да плувам. Не ми разрешават да играя футбол и това ме подлудява", обясни Клозе.

42-годишният Клозе за последно бе помощник-треньор на Байерн (Мюнхен). Освен това се появи информация, че е преговарял за треньорския пост на втородивизионния Фортуна (Дюселдорф), но заради заболяването е отхвърлил предложението.

След като се завърне в треньорството, Клозе иска да работи като старши треньор и опцията да бъде помощник на Ханзи Флик в националния отбор на Германия не стои на дневен ред.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бойко Рашков ще съди отстранения шеф на Дирекция "Вътрешна сигурност"

Задава се съдебно дело на министър Бойко Рашков срещу отстранения директор на Дирекция "Вътрешна сигурност" Стефчо Банков. Последният обяви, че МВР шефът го натискал да арестува директора на пловдивската полиция Рогачев. „Не виждам смисъл да коментирам изказване на служител, който вече не се ползва от моето доверие. Аз съм снел […]