Кокала, БСП: Не бях недоволен от живота си при комунизма

NetNews

Имаме обща кауза. Обадиха ми се от ръководството на БСП, самата Корнелия Нинова, видях социалната им програма и се съгласих да участвам в изборите. Това заяви пред "Нова телевизия" Емил Велев – Кокала, бивш фуболист и кандидат за депутат от БСП.

"Не съм бил недоволен от живота си по време на комунизма", разкри заклетият левскар.

"БСП искат да направят промени – по-високи пенсии, облекчения за младите семейства, както и вече болниците да не са частни дружества", сподели футболната легенда.

Христо Марашлиев също е част от листата на социалистите. Според него младите хора нямат варианти за избор на спорт. "От БСП ни увериха, че всички тези въпроси ще се решат след изборите", разкри Марашлиев. Велев също обеща, че ще върне спорта в училищата.

"Предполагам", отговори Кокала на въпрос ще бъде ли Корнелия Нинова по-добър премиер от Бойко Борисов. "Като изказ Нинова е много уравновесена. Корнелия Нинова е мъжко момиче – скача и на свои, и на чужди", смята бившият футболист.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Поетичният спектакъл „Спасението е любов“ - тази вечер в ХГ „Ж. Папазов”

Драматичен театър „Невена Коканова” – Ямбол представя днес новия си поетичен спектакъл „Спасението е любов“, този път в Художествена галерия „Жорж Папазов”. Премиерата бе точно преди месец при изключително радушен прием от страна на публиката. Спектакълът обединява поезия и изобразително изкуство. В него са вплетени мултимедия, стихове и разкази за […]