Колко печели Кайли Дженър от един пост в Instagram

NetNews

За много хора по света социалните мрежи се превърнаха в главен източник на доходи, особено сред популярните личности. Несъмнено Кайли Дженър е сред най-известните инфлуенсъри в глобален мащаб, с внушителна армия от последователи.

Заради многомилионните ѝ привърженици рекламодатели са готови да дадат баснословни суми, за да рекламират продуктите си през профила ѝ.

През 2023 г. Hopper HQ – компания, специализирана в социалните мрежи – представи списък с тези профили в Инстаграм, които генерират най-много приходи от рекламни публикации, сред които присъства и профилът на Кайли Дженър, пише novini.bg. В топ 3 на въпросния списък са звездите на световния футбол Кристиано Роналдо и Лионел Меси, а на трета позиция е актрисата и певица Селена Гомес.

Веднага след тях, на четвърто място, се нарежда именно Кайли Дженър, която взима по 2 385 757 долара за пост.

Към днешна дата 26-годишната Дженър има над 400 млн. последователи в Инстаграм.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Предизборни страсти в ЕС! Френските консерватори не подкрепят Урсула фон дер Лайен за втори мандат

Франсоа-Ксавие Белами, водещият кандидат на френската консервативна партия Les Républicains на изборите за Европейски парламент (ЕП), няма да подкрепи кандидатурата на Урсула фон дер Лайен за втори мандат като председател на Европейската комисия, пише „Политико“. Белами призова за появата на „ново мнозинство“ в Европейския парламент след изборите през юни и […]