Конър Макгрегър пристигна в България

NetNews

Суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър пристигна в България за дългоочакваната си визита и участие на галавечерта MAX FIGHT 56.

Небезизвестният бивш шампион в две категории на UFC покани феновете на “Подобаваща вечер с Конър Макгрегър” в зала “Арена София” в четвъртък от 19 часа, когато започва и бойната галавечер.

“Очаквам голямо шоу на Макс Файт! Елате в залата”, бяха първите думи на Кънър Макгрегър в София.

Макгрегър е ангажиран напоследък не само с различни бизнес дела, включително посещението на България, но и подготовка за завръщане в октагона на UFC. То евентуално може да се случи в началото на 2024 година.

„Знам кой е Кубрат Пулев, но аз съм ММА боец. Може да се боксирам отново, но аз обичам кикове да използвам, борба. Не следя толкова бокса, макар че и Канело Алварес искаше да се бие с мен, но аз съм ММА боец”, добави легендарният ирландец на летище “София”.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Част от София остава без вода

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Иванянско шосе“, Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на: ул. […]