Костадинов към управниците: Нека се срещнем на полето на правосъдието! Нямате доводи и прибягвате към сила

NetNews

Костадин Костадинов заяви, че правителството е обявило война на неговата партия. Той за пореден път обяви, че „Възраждане“ не признава сегашното правителство и обвини управляващите, че тласкат страната към граждански конфликт. Всичко това той каза в декларация, прочетена от трибуната на парламента, цитирана от БНР:

„Реално погледнато за нас това не е ново. Ново е за обществото, защото тук вече се говори за парламентарно представена сила, представляваща стотици хиляди български граждани. На практика българското правителство иска да създаде политическа сегрегация, която е забранена от Конституцията. И затова ние призовавам за пореден път управляващите: Нека се срещнем на полето на правосъдието! Знаем, че нямате доводи и затова прибягвате към сила. Защото силата и насилието винаги са признак на безсилие“.

Вчера след заседание на правителството премиерът Николай Денков отправи критики към партия „Възраждане“ заради техни изяви и отправени призиви към насилие, включително към народни представители.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Най-големият и луксозен круизен кораб е готов за първите си пасажери (ВИДЕО)

Строителството на най-големи круизен кораб в света, в корабостроителница във Финландия, вече е завършено. Корабът дори е излязъл за първи път в открити води за морски изпитания преди вероятната си доставка през октомври тази година, пише CNN, цитиран от dir.bg. Icon of the Seas на Royal Caribbean International е дълъг […]