Лудогорец не срещна проблеми и при реванша си в Черна гора

NetNews

Лудогорец се класира за следващия квалификационен кръг по пътя си към Шампионската лига, след като спечели с 0:1 гостуването си на Сутиеска.

Пиерос Сотириу вкара единственото попадение в срещата в 53′, след като Владан Гулен изби един далечен удар на Кирил Десподов, но отпрати топката към краката на кипърския голаджия, който нямаше проблем да реализира.

Лошият терен и ранният етап от лятната подготовка попречиха на особено атрактивната игра, но поне добрата новина е, че българският шампион е крачка по-близо до завръщането си в най-престижния европейски клубен турнир след общ резултат от 3:0.

Следващият съперник на Лудогорец ще бъде Шамрок Роувърс, който преди това отстрани Хибърниънс с 3:0 у дома и 0:0 в реванша.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Барселона плати €67 млн. за звезда на Лийдс Юнайтед

Барселона си подсигури трансфера на бразилското крило Рафиня срещу €67 млн., научихме от Фабрицио Романо. „Каталунците“ ще платят €58 млн. по сделката, а други €9 млн. са заложени под формата на бонуси за „белите“. Договорът на нападателя е до 2027 г., като засега размерът на заплатата му остава неясен. Изглежда […]