Любомир Стефанов: ИТН се сърдят, че не им вярваме

NetNews

"Имаме въпроси, на които търсим отговор от ИТН, но те не ни ги дават високомерно, тъй като имат проблем да си общуват с всички нас, българските граждани. За съжаление, спряха и през тяхната телевизия да си общуват. Сърдити са, че питаме, че не им вярваме. Нормално е да не им вярваме", заяви политологът Любомир Стефанов в студиото на "Денят ON AIR".

Според Любомир Стефанов, Слави Трифонов и партията не искат предложеното правителство да "мине".

"Начина, по който правят нещата или си представят, че ги правят, от ИТН – всичко е много бутафорно. Останал съм с впечатлението, че те всячески правят всевъзможни ходове да не мине тяхното правителство и да не са виновни за провала, който следва. Прилича това на зрелищно и публично самоубийство. Да кажат "самоубиха ни" после", коментира политологът.

"Притеснява ме, че ИТН продължава една тенденция на много българска изначална черта на правене на отношения: липса на всякаква идеологичност и наличност на неприязън. "Не ми харесва, защото си много ляв, ще правя актуализация на бюджета". Всичко е 1-во л. ед. ч. Това не е политическо, по този начин стигаме до задънена уличка", категоричен Стефанов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Валерия Велева: Отиваме на избори 2 в 1 наесен

"ИТН влязоха в цялата тази политическа конфигурация с лъжа – те излъгаха за Петър Илиев, че не е предложен за премиер. Всички казаха, че е предложен и обсъждан, а след това и Тошко Йорданов си призна. По такъв дребен въпрос ти си позволяваш да лъжеш брутално, публично… На първия завой […]