Любопитно за новата кола на Бойко Борисов

NetNews

Напоследък бившият премиер на България слезе от прословутата "джипка" и сега са придвижва с черен седан с марка Audi. Неведнъж сме ви разказвали за "джипката", която е от гаража на НСО и мнозина бъркат с Land Cruiser, но всъщност става дума за Toyota Sequoia 5.7 V8. Моделът не е толкова известен у нас, защото този огромен SUV се прави само за американския пазар и впечатлява с огромния си двигател и умопомрачаващи за нашата автомобилна действителност габарити.

Сега обаче, Бойко Борисов се придвижва с по-луксозен, но и по-конвенционален автомобил. Това е топ лимузината на Audi, с моделно обозначение А8, но не това е най-любопитното в случая. От достоверен източник знаем, че бензиновата лимузина не е от НСО, а е от гаража на ГЕРБ, като тя е от предпоследното поколение на А8, което се произвежда от 2009 до 2017 година и е познато с вътрешнозаводския индекс D4. Ако погледнем в mobile.bg, ще видим, че в зависимост от годината на производство и оборудването, такава кола е на цена в диапазона 30 000 – 70 000 лв. Но и това не е най-интересното.

Кратка справка, която всеки може да направи ТУК, показва, че колата, която лично управлява Бойко Борисов е БЕЗ задължителната "Гражданска отговорност". А тъй като ползването на моторни превозни средства е свързано с рискове, законодателят в Република България задължава всички автомобилисти да сключват застраховка Гражданска отговорност. Явно обаче това не важи, нито за ГЕРБ, нито за Бойко Борисов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Заловиха нелегални мигранти на "Цариградско шосе" в София

Група нелегални мигранти тази сутрин са били заловени от полицията на булевард "Цариградско шосе" в София. Те са били открити близо до отбивката за столичният квартал "Младост", съобщи БНР. Преминаващи в района хора са забелязали групата и са подали сигнал в полицията. На място са изпратени екипи на СДВР. Установено […]