Изключително рядко Lamborghini изгоря на пътя

NetNews

През изминалата седмица ви съобщихме за инцидент с едно от 400-те произведени Ferrari Enzo, а през изминалите дни автомобилният свят отново се сбогува с още един изключително рядък италиански автомобил. Става въпрос за един от общо 63 произведени Aventador SVJ 63 Roadster, който изгоря до неузнаваемост на магистрала в Мексико.

Инцидентът се е случил на 24 януари и бе отразен от няколко мексикански телевизии, които споделят и кадрите. Не се съобщава да има пострадали хора, което е може би единственото положително в тази новина.

Няма информация и за това как точно колата се е запалила и каква е причината за инцидента, но свидетели споделят, че тя просто е оставена да изгори край пътя.

Поставете оценка:

4.1

Оценка 4.1 от 8 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Две откровено проблемни SUV-та, които не бива да купувате ако не искате да останете без пари

Покупката на автомобил на вторичния пазар за повечето сънародници остава почти единствената възможност да получат подходящо превозно средство за техните нужди. За съжаление не всички употребявани автомобили могат да се похвалят с изключителна надеждност. Някои модели много бързо ще се превърнат в „пиявица“, бързо смучейки семейния бюджет за ремонти. Специалистите […]