Майката и бащата на Григор Димитров не дочакаха триумфа над Руне

NetNews

Григор Димитров стартира фантастично 2024-а година, печелейки титлата в Бризбейн след триумф над Холгер Руне във финала. За жалост на хасковския тенисист, неговите родители не успяха да дочакат първата му шампионска купа от 2017-а насам.

Майката Мария и бащата Димитър напуснаха корта в Бризбейн още преди финалната точка на мача, гонейки самолет, стана ясно от думите на Григор при награждаването му. Логично, двамата родители не видяха и как синът им вдига трофея от надпреварата.

Не е ясна следващата дестинация на семейството на най-добрия ни тенисист, което го подкрепяше по време на целия турнир в австралийския град.

Сега за 32-годишния Димитров предстои подготовка за първия за годината турнир от Големия шлем – Australian Open. Най-впечатляващото представяне на Григор в Мелбърн датира от горе-долу същия период, в който дойде и последната му титла – 2017-а година и петсетовия полуфинал с Рафаел Надал.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Диета при гастрит - какво трябва и не трябва да ядем

При гастрита има възпаление на стомашната лигавица. Той може да бъде остър или хроничен. Причини за разлитието на остър гастрит са: ежедневен прием на голямо количество алкохол, прием на лекарства или стрес, а причинител на хроничния гастрит е бактерията Helicobacter pylori. При гастрит се изпитват киселини, болки в корема, гадене […]