Мая Манолова в Ямбол: Целта ни е да се противопоставим на връщането на ГЕРБ и ДПС във властта

NetNews

„Нашата кампания на терен е изключително активна, убедих се в това и след срещаща ми с ямболската листа. Изключително важно е „Изправи се БГ! Ние идваме!“ да бъде в следващия парламент. Ние ще бъдем там, защото нашата роля е не само да защитаваме обикновените хора, а и да се противопоставим на връщането на ГЕРБ и ДПС във властта“. Това заяви лидерът на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова, която бе днес в Ямбол, за да подкрепи кандидатите за народни представители на коалицията в областта.

Посещението на Манолова съвпадна с това на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова, които бяха посрещнати от представителите на формацията в Ямбол. „Ключово важно е и Румен Радев и Илияна Йотова да бъдат избрани още на първи тур, защото не трябва да допускаме реставрация, нито пък възможност производни на ГЕРБ кандидати да влязат в президентството, коментира в тази връзка Мая Манолова.

„На протестите миналата година с радост видях ямболска група сред протестиращите в столицата и бяхме плътно заедно с тях. Приех поканата на „Изправи се. Ние идваме.” да се включа в листата в Ямбол, защото в предните два, макар и кратки парламента, това беше парламентарната група, която най-твърдо и активно стоеше зад правосъдната реформа. Ако моите граждани ме изберат обещавам пред тях, че заедно с г-жа Мая Манолова ще продължим съдебната реформа до успешния ѝ край”, заяви водачът на листата Минчо Спасов.

Кандидат-депутатът Станчо Ставрев подчерта: „За нас основният приоритет е да направим този град и този регион да стои все по-отчетливо на картата на България. Това минава през развитие на икономиката, на инфраструктурата, образованието и културата, в синхрон с нуждите и очакванията на местните общности в петте общини. Доказали сме, че за нас Ямбол и България са каузи и с този отбор имаме перспективата да ги отстояваме”.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В неделя в Ямбол идват проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева

Наситената политическа седмица в Ямбол продължава с още една знакова визита. В неделя, 07.11, на среща с ямболлии идва и кандидат-президентската двойка проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева. Събитието е насрочено за 13:30 часа, на пл. „Освобождение“, от северната страна на Безистена.  Информация за идването на проф. Анастас Герджиков и Невяна […]