Мбапе поздрави Хакими за „Паненката“ срещу Испания

NetNews

Килиан Мбапе бе един от първите, които поздравиха Ашраф Хакими днес след „Паненката“, която изпълни срещу Испания, за да прати своята Мароко на 1/4-финалите на световното първенство в Катар.

Французинът написа в Twitter името на своя съотборник от ПСЖ и постави емотиконите на пингвин, сърце и корона. Причината е, че Хакими направи танца на пингвина след гола си.

Двамата има риск да се изправят един срещу друг на полуфиналите, ако Франция отстрани Англия, а Мароко се справи с победителя измежду Португалия и Швейцария, които играят по-късно днес.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“tr“ dir=“ltr“>ACHRAF HAKIMI. ????</p>&mdash; Kylian Mbappé (@KMbappe) <a href=“https://twitter.com/KMbappe/status/1600186519276253184?ref_src=twsrc%5Etfw“>December 6, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Шишков: Незаконно строителство на лотове 4 и 5 може да се обяви за търпимо, за да продължи изграждането на АМ „Хемус“

Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков обяви, че в петък в Народното събрание е внесен текст за изменение на Закона да устройство на територията. Той допълни, че в него са предложили вариант, в който да бъде обявено за търпимо извършено незаконно строителство, включително и строителството на лотове […]