Медведев победи Джокович в два сета и е на финал в Дубай

NetNews

Медведев победи Джокович в два сета и е на финал в Дубай

Снимка: БГНЕС

Даниил Медведев се класира за финала на силния тенис турнир от сериите ATP 500 в Дубай, след като надви Новак Джокович с 6-4, 6-4 за около един час и 35 минути игра.

Първите четири гейма на откриващия сет започнаха с доминация на сервиращите, преди руснакът, който се намира в отлична форма в последните няколко седмици, да направи пробие подаването на световния номер 1 и водач в основната схема на надпреварата. Серията на Медведев продължи и след нов брейк той сервираше за частта при 5-2 в своя полза.

Ноле върна един от двата пробива, но за повече нямаше сили и така опонентът му поведе в резултата. Втората част започна с ранен пробив за Медведев, който се оказа и напълно достатъчен на руския тенисист да стигне до крайната победа. В края на сета на два пъти и мрежата изигра своята роля при ключови разигравания в полза на седмия в света, но той закономерно намери място в неделния финал.

Още за срещата – на gol.bg.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Българската баница е сред най-вкусните ястия със сирене

Баницата е най-традиционното българско ястие, каза проф. Ана Ковачева от БАН Българската баница беше класирана на пето място в топ 10 на най-вкусните ястия със сирене в света. Тя заема пета позиция в класацията на Taste Atlas. В топ 50 на най-вкусните ястия със сирене в света попадат още две […]