Михаил Билалов шокира в ефира на bTV

NetNews

Любопитна ситуация се разигра в предаването „Стани богат“ по bTV. Участничката Емилия Аспарухова, която е акушерка с 40-годишен стаж, тръгна да се отказва на въпрос за 3000 лева.

Той бе следният:

„Къде празнуването на рожден е забранено, освен ако не е в тесен семеен кръг?“, като възможните отговори бяха:

„Тунис“
„Таджикистан“
„Епиопия“
„Тайланд“

Тя се обади на приятел, който обаче така и не ѝ помогна. Участничката тръгна да се отказва с думите: „Ще маркирам отговор, но извън играта“, явно забравяйки, че предишният въпрос за 2000 лева, на който отговори, бе за втора сигурна сума, така че сега нямаше никакъв риск и бе безсмислено да се отказва, пише Блиц.

Именно това ѝ напомни и водещият, който я спря с думите: „Чакай да ти подскажа нещо. Ти имаш сигурна сума. Така че ако стреляш може и да уцелиш, не се отказвай, няма смисъл“. Емилия го послуша и посочи „Таджикистан“, което бе и верният отговор.

На следващия въпрос обаче Аспарухова все пак се отказа, като извън играта посочи верният отговор и в крайна сметка си тръгна с 3000 лева от играта.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Тръмп не се признава за отговорен за щурма на Капитолия

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че не поема отговорност за бунтовете, възникнали по време на щурмуването на Капитолия на 6 януари 2021 г. „Не, това не е вярно. Никога не съм поемал отговорност“, каза той в интервю за The Wall Street Journal. По-рано The New York Times съобщи, […]