„Мостът на глупостта“, под който вече има над 100 пострадали автомобила

NetNews

Снимка на поредната любопитна катастрофа под този, станал емблематичен мост в Австралия, беше публикувана в Twitter акаунта на самия австралийски мост. Съоръжението, което се нарича Montague St Bridge, този път "взе скалпа"на товарно Mitsubishi Fuso, водачът на което не е изчислява добре размерите на камиона си и практически събаря товарната платформа.

Въпреки факта, че височината на прохода под този тунел е само три метра, много собственици на автомобили продължават да се надяват, че могат да преминат, въпреки че превозните им средства са по-високи. Местните власти дори монтираха преди време специален ограничител пред моста, който сигнализира за размера на близката конструкция.

Това обаче не спира много от водачите на по-високи превозни средства. Шофьорът на Mitsubishi-то от снимката се превърна в 124-та жертва на австралийския мост. Въпреки инцидентите, които продължават да се случват, няма планове за реконструкция на местния „мост на глупостта“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ГЕРБ И БСП с взаимни обвинения за саботаж на изборите

ГЕРБ и БСП отправиха взаимни обвинения в саботаж на изборите. От управляващата партия заявиха на брифинг, че протоколите са толкова сложни, че ще доведат до хаос. От ГЕРБ обвиниха представител на левицата в ЦИК за сложността на протоколите. От БСП отрекоха твърдението и на свой ред отправиха подобно обвинение. Породилата […]