Най-добрият подарък за нея – просто добър секс!

NetNews

Сред всички подаръци, които може да подарите на любимата, има един, който винаги носи радост, независимо колко е изтъркан. Разбира се, става дума за секс!

Не е нужно да правите нищо по-различно от това, с което вече сте свикнали и което харесвате, но е важна самата идея, че ще ѝ доставите удоволствие.

Все пак, може да ѝ подарите и ново еротично бельо. Дори само веднъж да го облече, ще си заслужава.

Купете ѝ корсет и дантелени бикини, или ефирна и пестелива от към плат нощничка, чорапи с жартиери и сутиен или каквото друго ви дойде на ум. Бельото, което се яде, е също добър вариант.

За да бъде истинска изненада, трябва да я издебнете, когато тя изобщо не очаква. Добър момент е, докато се къпе или е в другата стая. Може да запалите някоя свещ за настроение и да я чакате гол в леглото.

Ако сте от двойките, които обичат да експериментират, купете нова секс играчка, с която да се забавлявате и двамата. Друг вариант е да попитате откровено партньорката си какви са еротичните ѝ фантазии и да загатнете, че сте готов да изпълните някоя от тях.

Успех във всичко, с което сте решили да изненадате любимата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

8 март 1983 г. СССР е империя на злото

На 8 март 1983 г. американският президент Роналд Рейгън обявява СССР за „Империя на злото” и обявява борбата си срещу нея за своя главна задача. Това става в реч пред Националната асоциация на евангелистите в Орландо, Флорида. Определението се превръща в политическо клише, използвано след това за заклеймяване на СССР. […]