Най-скъпата кола в mobile.bg към момента

NetNews

В най-големия сайт за автомобили в България, запалените по моторните возила могат да открият всевъзможни марки и модели. С други думи всичко каквото се продава у нас, от таратайки за "жълти стотинки", до свръхлуксозни коли с цена от няколко милиона, е събрано в картотеката на mobile.bg.

Но най-скъпата кола винаги е представлявала интерес за нашите потребители. Именно поради тази причина периодично ви показваме коя е най-скъпата кола в mobile.bg към момента. Сега, това е екземпляр от лимитирана серия на Lamborghini.

Става дума за Lamborghini Aventador SVJ Roadster LP770-4 – автомобил, от който са произведени само 800 екземпляра. Този, който се продава у нас, се предлага от "Софавто" и е с цена 637 070 евро. Подробно описание на автомобила, както и видео, можете да видите ТУК.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Защо предприемачите избират Румъния, а не нас

Търговско-икономическите отношения между България и Германия продължават да са силни, независимо пандемията. Оптимизмът на германските компании, които оперират на българския пазар също. Това показват резултатите на наскоро публикуваните резултати от ежегодната анкета, която Камара прави сред германските фирми у нас. На какво се дължи това? Отговор на този въпрос дава […]