Неадекватен мъж се хвърля пред коли в центъра на Пловдив

NetNews

Неадекватен мъж застраши живота си и този на водачите, хвърляйки се пред колите на булевард „6 септември”, съобщи TrafficNews.

Около обяд младежът между 20 и 25 години буйствал и се държал неадекватно пред Областна управа. Той употребил много алкохол и се впуснал на пътното платно, скачайки пред колите.

Притеснени минувачи сигнализирали до Бърза помощ за мъжа. На място обаче екипът от лекарите се сблъскал с обиди и буйстване. Пловдивчанинът отказвал да бъде прегледан и продължил да се държи неадекватно. Псувал и се нахвърлял към минувачи.

Това наложило да бъде потърсена помощ от полицията. На място униформените успели да премахнат мъжа от пътя. Мъжът се разбунтувал, започнал да ляга по земята.

Оказало се, че пловдивчанинът е добре познат на органите на реда. Спрямо него са били подавани множество сигнали, отново за неадекватното му поведение и заплахи към шофьори.

Той отказвал да се качи в линейката, продължавайки да се търкаля по земята. Това наложило трима униформени да го успокоят и да го качат в патрулката. Полицейската кола и линейката потеглили към Центъра за психична помощ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кепа Арисабалага: Не съм имал конфликт с Лампард

Вратарят на Челси Кепа Арисабалага коментира информацията, че може да напусне отбора, а също така отрече за конфликт с бившия мениджър на лондончани Франк Лампард. "Никога не съм мислил да напусна Челси. Първият сезон с отбора се оказа добър, спечелихме Лига Европа, влязохме в Шампионската лига, играх за националния отбор. […]