Ники Кънчев избухна във Фейсбук: Можело значи! Честито червена България!

NetNews

Известният телевизионен и радио водещ Ники Кънчев изрази радостта си от победата на любимия си ЦСКА над Виктория (Пилзен) с 3:0 след продължения. По този начин „армейците“ елиминираха чешкия тим с общ резултат 3:2 и се класираха за груповата фаза на Лигата на конференциите.

В публикация на профила си във „Фейсбук“ Кънчев поздрави любимия си отбор за лудата и емоционална вечер, която му напомнила за най-добрите „червени“ дни. Той честити на целия треньорски щаб и най-вече на архитекта на победата Стойчо Младенов.

Постът на популярния водещ му спечели много харесвания и одобрителни коментари в социалната мрежа от страна на феновете на ЦСКА. ПУБЛИКАЦИЯТА НА НИКИ КЪНЧЕВ ВЪВ „ФЕЙСБУК“ Беше Фантастичен мач! Беше и продължава да бъде Луда и Емоционална вечер, която ми напомни за най-добрите червени дни! Можело значи! Честито на всички момчета, поклон – вие играхте със сърцата си! Но и с умовете си! Играхте за четирите букви ЦСКА, за великата ни публика, а и за себе си! Честито и на треньорския щаб: на Киро Динчев, на Анатолий Нанков, на Тошко Янчев. Естествено аплодисменти и за Архитекта на победата Стойчо Младенов. Знакът днес е повече от ясен! Три пъти за щастие! Честито червена България!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

BMW подсказа за дебюта на X8 в края на годината

BMW обяви, че ще представи нов луксозен модел в края на тази година, който ще се произвежда във фабриката в Спартанбург, Южна Каролина. Към момента там се сглобяват 70% от автомобилите на германската марка, включително Х3, Х4, Х5, Х6 и Х7. От марката обявиха още, че това ще е изцяло […]