Нови ограничения срещу вируса в Албания

NetNews

Албанските власти приеха предложението за налагане на нови ограничителни мерки срещу COVID-19 след увеличаване на броя на заразените с коронавирус, съобщава излъчващият на албански език скопски телевизионен канал „Алсат-М“.

От 6 септември всеки, който влиза в Албания, трябва да има доказателство за ваксинация, отрицателен PCR тест или потвърждение, че е преболедувал вируса. Мерките предвиждат десетдневна карантина за всеки гражданин, който влиза в страната без изискуемите документи.

Задължителна ваксинация на студенти, учители и лекари се въвежда след 30 септември. Освен това от 1 септември влиза в сила полицейски час в диапазона от 01:00 до 6:00 часа.

Подобни мерки вече бяха приети в Косово, припомня медията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

За ГЕРБ увеличението на пенсиите било кражба. Щом не отива в техните чекмеджета…

ГЕРБ – не на повишаването на парите на пенсионерите! Икономическите момчета от служебното правителство позатвориха кранчетата, или поне сериозна част от тях. Икономическите момчета направиха това, което никой не е очаквал от служебно правителство. Предложиха и обосноваха икономически възможността на бюджета да повиши пенсиите. Вчера Кирил Петков каза, че съществува […]