Обвиняват тенисистка от Australian Open, че е фалшифицирала документа си за ваксинация срещу COVID-19

NetNews

31-годишната италианка Камила Джиорджи е обвинена от медиите по време на пресконференцията ѝ след успеха над Анастасия Павлюченкова на Australian Open, че е фалшифицирала документа си за ваксинация срещу COVID-19 от миналата година, предаде Fox News.

Джиорджи отрече това твърдение, въпреки информацията, че лекарят, който би трябвало да ѝ е поставил ваксина, е под разследване за подобни манипулации. Самата тенисистка твърди, че е получила дозите си на различни места, така че не се е доверила изцяло на въпросната лекарка.

Припомняме, че през миналия сезон Новак Джокович предизвика международен скандал, след като отказа да се ваксинира срещу коронавируса, бе поканен все пак да участва на Откритото първенство в Австралия, а още на летището бе задържан и екстрадиран за неспазване на протоколите за посещение на страната.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Русия вкара още имена в черния си списък

В отговор на деветия пакет от санкции на ЕС срещу Русия Москва разшири списъка с представители на общността, на които е забранено да влизат в страната, съобщи руското външно министерство, предаде NOVA. От там подчертаха, че ответните санкции засягат ръководството на силовите структури на държавите от ЕС, които имат отношение […]