Огнян Стефанов: ГЕРБ няма никакъв шанс да състави правителство

NetNews

"В понеделник вече ще бъда на свобода, изтича карантината и вече съм значително по-добре". Това заяви в ефира на "ЕвроДикоФ" по "Евроком" журналистът Огнян Стефанов, който в момента лекува COVID-19.

"Минах през трудни 5-6 дни. Много неприятни бяха, изключително неприятни", допълни още той.

"Слава Богу, с помощта на лекарката, която ме лекува, нещата вече се оправят", сподели журналистът.

Относно появилия се материал в сайта "Фрог нюз", който Стефанов ръководи, че Бойко Борисов и Мустафа Карадайъ са се разбрали задкулисно да управляват след изборите, журналистът коментира:

"Имало е среща между двамата. Източниците ми са два. И двата източника заслужават уважение, тъй като досега през годините винаги са давали точна информация и са категорични, че такава среща се е състояла", сподели Стефанов.

"Положението при тях не е просто как ще управляват след изборите, а дали въобще ще имат възможност да се докоснат до властта, тъй като сметките са такива, че те намят никакви шансове да контролират положението", категоричен бе журнаристът.

"Ние свикнахме разни математици да правят разни изчисления за болни, но не ги виждам да правят изчисления за следизборния период, който се очертава изключително тъжен за тези, които в момента управляват държавата", изрази своето възмущение ръководителят на сайт.

"ГЕРБ с колкото и процента да победят БСП и да бъдат първи, те нямат никакъв шанс срещу три партии, които се допуска, че ще влязат от опозиционните и които сега са извън парламента – "Има Такъв Народ", "Изправи се! Мутри вън!"и "Демократична България". ГЕРБ няма никакъв шанс да състави правителство и дори тайните сметки, договорки и преговори с ДПС, че могат да се опитат да реализират стария план на Доган, но и това няма да стане, защото ДПС няма да посмее открито да се хвърли в прегръдките на ГЕРБ и да си каже какво иска", завърши Огнян Стефанов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Литекс би ЦСКА в контрола

ЦСКА отстъпи на Литекс с 1:2 в контролна среща, играна на клубната база в Панчарево при закрити врата, заради пандемията от коронавирус. През първото полувреме армейците" владееха повече топката и контролираха събитията на терена. В 30-ата минута Иван Турицов направи хубав пробив по десния фланг и подаде към Енрике Рафаел, […]