Отлагат „Топ Гън: Маверик“ и „Мисията невъзможна 7“ заради COVID-19

NetNews

"Парамаунт пикчърс" отложи излизането на екран на филма "Топ Гън: Маверик" за май 2022 г. и на "Мисията невъзможна 7" за септември 2022 г. заради увеличаването на случаите на COVID-19, съобщи Ройтерс.

Продължението на филма "Топ Гън" с Том Круз трябваше да излезе през ноември 2019 г., но това беше отлагано няколко пъти. Новата дата е 27 май 2022 г., за когато беше насрочено пускането на "Мисията невъзможна 7", отново с Том Круз. Затова се налага и промяна за втория филм за 30 септември 2022 г.

Paramount has delayed multiple upcoming movies to 2022, including Top Gun: Maverick and Jackass Forever. Mission Impossible: 7 will now be released in August 2022. https://t.co/hS562ssr3o pic.twitter.com/iI5U4PV3vp

— IGN (@IGN) September 1, 2021

Киностудиата непрекъснато променят графиците за пускането на филмите на екран, опитвайки се да прогнозират кога зрителите ще се завърнат в киносалоните. Вариантът Делта на новия коронавирус отново обърка плановете.

Собствениците на киносалони се надяват други високобюджтни филми да запазят обявените дати за излизане на екран през 2021 г. За "Смъртта може да почака" за Джеймс Бонд тя е 8 октомври. "Венъм: Време е за Карнидж" също е планиран за октомври, "Вечните" на "Марвел" за ноември, а "Спайдърмен: Няма път към дома" – за декември.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ямболската полиция продължава с изнесените приемни по малки населени места

И през месец септември 2021 г. продължават изнесените приемни на служители от ямболската полиция по малките населени места в областта. Сформираните мобилни екипи включват служители от отдел „Охранителна полиция“ и секторите „Противодействие на криминалната престъпност“ и „Противодействие на икономическата престъпност“. Отделно от тях с местните общности ще се срещнат и началниците на Районните управления Тунджа, Елхово и Стралджа.