Още по-страшна жега днес

NetNews

Днес ще бъде слънчево и горещо. След обяд на места, главно над планинските райони ще има купеста облачност, предаде novini.bg.

В западната част на Дунавската равнина за кратко ще се появи слаб до умерен запад-северозападен вятър. Дневните температури още малко ще се повишат и максималните ще бъдат между 36 и 41 градуса, по-ниски ще останат по морския бряг, където ще духа бриз, в София около 37 градуса.

Над Черноморието ще бъде слънчево, отбелязва БТА.

Ще духа бриз. Максималните температури ще бъдат 30-32 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Остава топло с максимална температура на височина 1200 метра – около 31 градуса на 2000 метра – около 24 градуса

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вашият хороскоп за днес, 29.07.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info Овен Колкото и да ви е неприятно, почти нищо няма да се случва според така надлежната ви предварителна програма. Понякога животът се опитва да ви покаже ,че нещата се случват независимо от плановете, които човек си прави. Телец Сами си създавате проблеми с прекалена недоверчивост. Харесвайте това, […]