Предстои още 1 операция на наръганото в Стамболийски момче

NetNews

Предстои още една операция на 18-годишния младеж, пострадал при нападение на пияни криминално проявени в Стамболийски. Това съобщи майката на момчето Ненка Момина в „Тази сутрин“ по бТВ.

Младежът беше нападнат в сряда пред денонощен магазин след пререкание с двама мъже. При нападението той е бил намушкан в ръката и впоследствие е откаран в болница, където се наложила спешна операция.

„Има 7 разрязани сухожилия, наранена аорта и прекъснат нерв. При операцията са възстановени сухожилията, ще последва рехабилитация, но ще има още една операция за възстановяване на нерва“, обясни Ненка Момина.

По думите на бащата на пострадалото момче Пламен Момин до нападението се е стигнало след опит на сина му да защити хора от саморазправа на двамата криминално проявени. Час и половина по-късно мъжете намират сина му и влизат в пререкание, като употребили нецензурни думи, а впоследствие се стига и до физическа агресия. Синът му не е познавал нападателите си. Те са двама братя от ромската махала на града и са известни на полицията. Органите на реда са реагирали светкавично след сигнала за нападението и са задържали агресорите.

„Изплашен е сина ни. Тази травма остава за цял живот. Аз се притеснявам дали ще може да се възстанови напълно ръката му“, каза Пламен Момин.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Румен Радев: На Трети март на Шипка заедно ще отдадем почит пред подвига за свободата на България

На Трети март на Шипка заедно ще отдадем почит пред подвига на българските опълченци и руските воини, които с кръвта си отстояха свободата на България, написа президентът Румен Радев в профила си във Facebook. „Уважението към паметта на загиналите за България е наш морален дълг като народ. Отговорността ни пред […]