Продават изгодно емблематична сграда на този български град

NetNews

Диетичният стол в Сепарева баня – една от емблематичните за града сгради, се продава срещу сумата от 480 000 EUR. Тя е построена през 70-те години на миналия век и в нея основно са се провеждали сватби и абитуриентски балове и всякакви тържества на града. Сградата е с разгъната застроена площ от 3120 кв.м.

Първият собственик по време на демокрацията е търговецът на железария и строителни материали в града Захари Захариев. Придобива имота срещу 200 000 лв. от Министерството на здравеопазването. Тя е разположена на главния път в градчето, в близост до Гейзера, но не може да се използва за туристически услуги, уточняват от Struma.bg. В нея може да се обособят гаражни помещения, търговски и промишлени обекти.

Днес сградата на бившето „Почивно дело”, превърната сега в хотел

В друга емблематична сграда в курортния град, в която се е помещавало държавното предприятие “Почивно дело”, днес е превърната в хотел, а строеният през 80-те години ГУМ е разпродаден на парчета. В момента в него се помещават пицария, заведение за обществено хранене, офиси на застрахователни дружества.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

„Съквартирант” на Динко Вълев стана член на бюджетната комисия в парламента

Бигбрадърът Кирил Симеонов влезе в състава на комисията по бюджет в Народното събрание като представител на „Има такъв народ”.  Той бе „съквартирант” на ямболската знаменитост  Динко Вълев в изданието „Биг Брадър most wanted” през 2017 г., което събра най-атрактивните участници в предходни издания на шоуто. В медиите широко се коментират […]