„Продължаваме промяната” минава на онлайн кампания, в Ямбол – пълна тишина

NetNews

Късно снощи от коалиция „Продължаваме промяната” обявиха, че прекратяват срещите си с избиратели и обявените по предварителния график посещения в различни градове. Решението е заради новите противоепидемични мерки, въпреки че до момента събитията им се провеждаха на открито. „Кампанията ни в страната преминава онлайн до промяна в епидемичната обстановка”, уточняват във Фейсбук страницата на формацията.

Това на практика означава, че едва ли ще има среща в Ямбол, по подобие на досегашните – в градове в Северна България. Очакваше се екипът на „Продължаваме промяната” да дойде в Тунджалъка идната седмица, както NetNews вече писа.

Предстои да видим по какъв друг начин новият политически проект ще комуникира с избирателите в региона и ще чуем посланията на техните кандидати.

Към момента водачът – адвокат Мирослав Иванов е заявил ангажираността си с „Продължаваме промяната” чрез смяна на профилната си снимка от вчера следобед.

Вторият в листата Михал Камбарев е добавил и лично послание в профила си. Ето част от него:

„Приятели, това не вярвах, че ще го кажа някога, но … скачам в политиката…

Важното и хубавото, което виждам, е че се задава едно цунами от хора, на които им е писнало от подигравателното и унизително отношение на управляващите последните години…

Работим за 121 депутата, които са независими и с висока непоносимост към корупция и схеми.

Когато ги съберем, егото ми ще бъде доволно, че е било полезно в подобна кауза, а се надявам и децата ми някой ден да се родят в една по-подредена държава. Защото е ВЪЗМОЖНО!”.

Третата в листата – Таня Петрова Павлова, все още остава загадка.  

Четвъртият – председателят на ямболския общински съвет Антон Шиков продължава да пази мълчание.

Останалите кандидати след него – Деница Димитрова Хаджииванова, Христо Колев Христов и Момчил Иванов Иванов – също.

В унисон с новата стратегия за онлайн кампания в национален мащаб, в неделя – 24 октомври, е организирана виртуална среща-дискусия, на която ще бъде отговаряно на въпросите, събрали най-много лайкове. Началото е в 20.00 часа.

Свързани статии:

„Продължаваме промяната” идва в Ямбол до седмица?

Кой е водачът на листата на „Продължаваме промяната” в Ямбол?

Нито един местен на първите 3 места при „Продължаваме промяната” в Ямбол, четвърти е шефът на ОбС Антон Шиков

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тиери Анри: Арсенал няма място в Европа в момента

За пръв път от близо 40 години Арсенал не участва в европейските клубни турнири, след като клубът бе един от най-постоянните участници в Шампионската лига при Арсен Венгер. Днес „артилеристите“ са отбор от средата на класирането във Висшата лига и изгледите за завръщане в Европа не изглеждат добри с оглед […]